Home     Nieuws     GevelCAD     Contact
sloterparkbad.jpg
Residentie Neherpark, Leidschendam

In het voormalig Dr. Neherlaboratorium van de PTT te Leidschendam, een gebouw met een imposante uitstraling, is een groot aantal comfortabele appartementen gerealiseerd. Kenmerkend voor de 87 appartementen zijn een goed uitgedachte indeling met grote terrassen en de grote hoeveelheid grote ramen in de natuursteengevels die vakkundig zijn ge├»nstalleerd en fraai zijn afgewerkt.  De bewoners hebben uitzicht op parkachtige buitenruimten en waterpartijen die het Neherpark de allure van een landgoed geven en het solide gebouw een lichte uitstraling te geven.

Het formaat van de appartementen, een zee aan ruimte, wordt versterkt door de gigantische raampartijen die werden aangebracht. Het ontwikkelen van een eigentijds woonconcept in een monument is inspirerend en uitdagend. De synergie van maatschappij en techniek is in de geest van dr. Lambertus Neher vertaald naar een project om trots op te zijn.

Klik op de afbeelding op te openen.
Klik op de afbeelding op te openen.